kinowar.com

Готель Мумбаї. Думка світової преси про фільм

 20.06.2019  Новини, Трейлер

Реальна історія облоги готелю «Тадж-Махал» в Мумбаї групою терористів у 2008 році. Три дні протистояння смерті, три дні боротьби за виживання. Серед гостей та персоналу готелю знайдуться відчайдухи, що ризикнутуть усім, аби захистити тих, хто поруч.

Готель Мумбаї Отель Мумбаи

Йордану Mintzer, THE HOLLYWOOD REPORTER

«Рівень правдоподібності настільки високий, що коли ми бачимо в картині документальні кадри, важко відрізнити їх від вимислу».

Скотт Мензел, WE LIVE ENTERTAINMENT

«Заснований на реальних подіях художній образ страшної правди, потужна і свідома реконструкція трагедії, що забрала життя сотень людей. Ця картина набагато страшніше будь-якого фільму жахів, тому що вона про те, що сталося насправді, що може повторитися в будь-який момент з кожним з нас. «Готель Мумбаї» – це безперервний потік гострих відчуттів, які вражають вас до глибини душі. Режисер створив унікальне кіно, з оголеним нервом і безперервним саспенсом. З упевненістю можу сказати, що «Готель Мумбаї» – один з кращих в жанрі фільм-катастрофа.»

БенМК, THE REEL ROUNDUP

«Ентоні Марас поміщає глядачів прямо в гущу хаосу. Фільм захоплює і надихає».

Кеті Го, THE GUARDIAN

«Фільм – про подолання трагічних обставин. Сцени насильства виконані в неймовірній реалістичній динаміці, але справжній жах фільму народжується в психологічній напруженості. Приголомшливий, майстерний трилер».

Малина Саваль, VARIETY

«Фільм, який настільки ж видовищний, наскільки і емоційно наелектризований, – це кінематографічне художнє дослідження впливу трагедії і насильства на душі самих різних людей, що об’єдналися в боротьбі за виживання».

Готель Мумбаї Отель Мумбаи

Рік: 2019

Країна: США, Австралія

Режисер: Ентоні Марас

Жанр: трилер, драма, історичний

В ролях: Дев Патель («Мільйонер із нетрів», «Лев», «Робот Чаппі»), Армі Хаммер («Агенти А.Н.К.Л.», «Соціальна мережа», «Назви мене своїм ім’ям»), Джейсон Айзекс («Ліки від щастя», «Патріот», «Лють», «Гаррі Поттер», «Смокінг»), Назанін Боніаді («Залізна людина»), Наташа Лю Бордіццо («Найвеличніший шоумен»)

Тривалість: 125 хвилин

Коментарі