kinowar.com

Гранд-прем’єри та прокат спортивної драми «Пульс» перенесено у зв’язку з карантином

Гранд-прем’єри та прокат спортивної драми «Пульс» перенесено у зв’язку з карантином

Пульс фільм Україна 2020

Всеукраїнську прем’єру фільму «Пульс» перенесено з 19 березня. Нова дата старту кінотеатрального релізу стрічки буде повідомлена згодом. Також було скасовано проведення першого офіційного показу стрічки 16 березня у Львові та гранд-прем’єри – 18 березня у Києві.

Зміна дати прем’єри пов’язана з рішенням Уряду про запровадження карантину на території України. Відтак 11 березня таке рішення було ухвалено через загрозу епідемії коронавірусної інфекції. Карантинні заходи, насамперед, стосуються освітнього процесу та масових заходів, а також функціонування розважальних закладів, в тому числі, кінотеатрів.

Слід зазначити, що зміна дати прем’єри аж ніяк не вплине на майбутній кінотеатральний реліз спортивної драми «Пульс». Фільм обов’язково побачать найбільші глядацькі зали всіх українських кінотеатрів. Своєю чергою команда хоче висловити велику подяку всім партнерам та друзям проєкту, а також усім небайдужим, хто чекає на вихід  фільму «Пульс». Ми дуже цінуємо вашу підтримку. 

«Наразі отримуємо багато запитань щодо прем’єри, але маємо заспокоїти – вона обов’язково відбудеться, хоча і не за планом. Ми активно працюємо з кінотеатрами та вже зараз обговорюємо можливості для подальшого розпису фільму по завершенню карантину. Найголовніше зараз не панікувати та пильнувати себе та здоров’я близьких, а про реліз фільму хвилюватися не треба – ми про це подбаємо», – зауважила керівниця напрямку кінотеатральної дистрибуції FILM.UA Group Надія Коротушка.  

«Пульс» – біографічна спортивна драма, яка ґрунтується на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук.

Виробником повнометражного фільму «ПУЛЬС» є компанія KINOROB, за підтримки Міністерства культури України. Офіційним партнером першого українського художнього фільму про життя спортсменів став національний мобільний оператор «Київстар».

 

ПУЛЬС (PULSE)

Жанр: спортивна драма

Виробництво: KINOROB («Незламна», «Сторожова Застава», «Захар Беркут», «Ціна Правди»)

Дистрибутор: MMD UA і FILM.UA Distribution

Режисер: Сергій Чеботаренко

Продюсер: Єгор Олесов

Оператор: Юрій Король

Автори сценарію: Ярослав Войцешек, Максим Черниш

Художник-постановник: Марія Островська

Композитор: Євген Філатов

Художник з костюмів: Руслан Хвастов

Художник із гриму: Алла Леонова

У ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Станіслав Боклан (тренер), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Роман Ясіновський (Дмитро), Максим Самчик (Макс), Сергій Лузановський (Сергій), Дар’я Баріхашвілі (Ганна) та інші

Юна українська легкоатлетка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, але й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Читайте також:

Найочікуваніші українські фільми 2020 року

Найкращі українські фільми 2019 року

Найкасовіші українські фільми 2019 року

Коментарі