kinowar.com

«Гуллівер повертається»: прем’єра анімаційної пригоди відбудеться до дня Незалежності України

Повнометражний мультфільм «Гуллівер повертається», виробництвом якого займаються 95 Animation Studio та Gulliver Films, вийде на екрани 19 серпня 2021 року.

До 30-річчя Незалежності України студія «Квартал 95» випускає український анімаційний мультфільм, який вийде у прокат в 49 країнах, серед яких: Португалія, Іспанія, Італія, Туреччина, країни Бенілюксу, Середнього Сходу, Латинської Америки. Нещодавно список поповнився Австралією.

Нагадаємо, що «Гуллівер повертається» був успішно представлений на Берлінале та в Каннах на найбільшому світовому кіноринку Marche du Film, був відібраний до конкурсної програми Шанхайського кінофестивалю, а також буде показаний на Пусанському міжнародному кінофестивалі для дітей та молоді.

Головних героїв у мультфільмі озвучили: Володимир Дантес, Надя Дорофєєва, Євген Кошовий, Станіслав Боклан, Олександр Пікалов.

Нагадаємо, за сюжетом Гуллівер отримує лист, у якому жителі Ліліпутії просять його про допомогу. Їхня країна в жахливому занепаді, тому без мудрого велетня їм не обійтися. Але чи буде Гуллівер відважно вирішувати справи своїх друзів, коли у самого не все так добре?

Чекаємо на прем’єру вже 19 серпня у всіх кінотеатрах.

Читайте також:

Найкращі мультфільми в історії

Де дивитися українське кіно онлайн легально

Найкращі українські фільми і серіали 2020 року

Найочікуваніші українські фільми 2021 року

Найкращі українські фільми часів Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі