kinowar.com

Деніел Редкліфф порівняв путіна з Волдемортом

 04.05.2022  Новини

2 травня прихильники книг Джоан Роулінг та кіношної поттеріани відзначили Міжнародний день Гаррі Поттера. А головна зірка франшизи Деніел Редкліфф, виконавець ролі «хлопчини, що вижив», зробив допис у Інстаграмі, в якому підтримав Україну і порівняв путіна із лиходієм Волдемортом.

Актор виклав зображення, на якому володимир путін і Волдеморт з’єднані в єдине обличчя, і підписав його словами: «Кажу іще раз: лорд Владіморт повернувся. І перед обличчям його темряви ми сильні, якщо єдині, і слабкі, якщо розділені».

Також Редкліфф додав, що усім знайде магічні палички, аби кожен захистився від Темного лорда.

Інші зірки поттеріани так само на боці України і українців. Наприклад, актор Том Фелтон на відміну від свого екранного персонажа Драко Малфоя не оманюється темними чарами і лишається на стороні світла. На сторінці в Інстаграмі він поділився посиланням на благодійний проект Razom for Ukraine, який підтримує українців у боротьбі за свободу, демократію, мир.

Так само виказав солідарність актор Олівер Фелпс, який грав у циклі Джорджа Візлі (одного з близнюків рудоволосого сімейства). Він виклав власне фото у футболці від бренду Олександра Усика. На футболці принт: синьо-жовті боксерські рукавиці і тризуб. Усі гроші від продажу цього одягу йдуть на допомогу постраждалим від російської агресії українцям.

Коментарі