kinowar.com

Український гурт Антитіла записав спільну пісню з Едом Шираном про війну в Україні

 03.05.2022  Новини

Український гурт Антитіла та британський виконавець Ед Ширан записали спільну пісню 2step про війну в Україні. Кліп на композицію вийшов напередодні – він розповідає історії простих сімей, нормальне життя яких обірвалося через війну.

Про співпрацю з Шираном розповів Тарас Тополя, соліст гурту:

“Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню – це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс.
Антитіла виконували свою роботу як військовослужбовці, нам було не просто створити і записати українську лірику й вокал у студії. Окрім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували власні пісні опинилася під окупацією. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу і незмінному співавтору та аранжувальнику багатьох пісень, ми справилися зі своєю частиною.

В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна”.

Усі виручені кошти з монетизації відео на Youtube та з роялті підуть на благодійність до Music Saves UA, проекту Всеукраїнської асоціації музичних подій: musicsavesua.com

Антитіла присвячують відео пам’яті українського режисера Дмитра Маніфеста, життя якого обірвалося занадто рано.

Режисером та продюсером відео виступив друг Дмитра Маніфеста – Дмитро Шмурак:

«Є люди, які готові йти з тобою і у вогонь, і у воду. Саме завдяки нашій дружбі з Маніфестом мені стало зрозуміло, що робити щось в половину сили немає сенсу. Життя дуже бентежне і тому, коли Антитіла попросили мене підтримати і фактично спродюсувати та самостійно відзняти відеокліп, я одразу погодився, хоча розумів, що це дуже складне завдання. Ми з командою намагалися зробити все можливе, щоб робота вдалася. Якби Діма був живий, він би точно був з нами на знімальному майданчику. Хлопцям хочу передати тільки одне – повертайтеся живими!».

Читайте також:

Найкращі українські YouTube-канали

Найкращі фільми України за 30 років Незалежності

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі