kinowar.com

Джеймс Ганн презентує персонажів нового “Загону самогубців” у першому трейлері фільму

 23.08.2020  Новини, Трейлер

Джеймс Ганн підійшов до перезапуску (чи переосмиленого сіквелу, як вам буде завгодно) “Загону самогубців” із неабияким завзяттям. У трейлері, який було представлено на DC Fandom, ми побачили 18 (!), якщо ми вірно порахували персонажів стрічки. Деякі залишились з минулої спроби, деякі з’явилися вперше.

Посилення могутнє: до Марго Роббі, Віоли Девіс та Джая Кортні додано Ідріса Ельбу, Джона Сіну, Тайку Вайтіті та Майкла Рукера. Чекаємо на прем’єру орієнтовно у серпні наступного року.

Нагадаємо, що минулу спробу виконав Девід Еєр у 2016 році. Стрічка отримала змішані відгуки з боку глядачів та критиків, втім, усі можуть погодитись, що великим успіхом її навряд чи можна назвати. Не дивлячись на потужний акторський склад, очікування не були виправдані. Особливо боляче було отримати персонаж Джокера з лімітованим екранним часом та невиразною сюжетною лінією.

З іншого боку, були й незаперечні сильні сторони, одна з яких – образ Гарлі Квінн у виконанні Марго Роббі. Не дивно, що саме її обрали як центрального персонажу для оновленого “Загону” та сольного фільма (який, втім, теж отримав досить протилежні реакції).

Чекаємо на перші кадри та повноцінний трейлер.

Читайте також:

Усі фільми DC Comics, ранжовані від найгіршого до найкращого

Рецензія на фільм “Загін самогубців”

Рецензія на фільм «Джокер»

 

Підтримайте наш проект

 

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі