kinowar.com

Джонні Депп постав в образі короля Людовіка XV

 11.08.2022  Новини

Видання Deadline опублікувало перший кадр з майбутнього фільму під назвою «Жанна дю Баррі». Це історичний байопік від французької акторки і режисерки Майвенн (вона грала у «П’ятому елементі» і зняла мелодраму «Мій король» з Венсаном Касселем).

Жанна дю Баррі (її зіграє сама постановниця) була головною фавориткою французького короля Людовіка XV (Джонні Депп). Вона зростала в бідній родині, проте завдяки вроді та розуму змогла вирватися зі злиднів і здобути прихильність самого імператора.

Зйомки вже стартували і наразі проходять у Парижі. В акторському складі також задіяні П’єр Рішар, Мельвіль Пупо, Ноемі Львовскі та інші. Реліз заплановано на 2023 рік, проте точної дати виходу поки немає.

Нагадаємо, Депп у червні виграв довгий суд проти колишньої дружини Ембер Герд, яка звинуватила його у домашньому насиллі. Через скандальний розгляд актор останні роки майже не знімався і втратив чимало проєктів, проте зараз, коли його репутацію відновлено, робота, сподіваємося, почнеться знову, і її буде багато. Подейкують навіть про повернення Деппа до ролі пірата Джека Спарроу.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.