kinowar.com

«Джон Вік 4» заробив на старті більше за всі попередні частини

 27.03.2023  Новини

В американському і міжнародному прокаті стартувала четверта частина культової кримінальної екшн-франшизи «Джон Вік» з Кіану Рівзом у ролі екс-кілера, що змушений повернутися у кримінальний світ і протистояти Великому Столу (правлінню усіх кримінальних кланів), що диктує правила і править бал.

Четвертий фільм, що вийшов на екрани 23 березня, заробив 73,5 мільйона доларів в Америці і 64 мільйони на решті територій. Усього 137,5 мільйона доларів за перший вікенд. Це найкращий результат у рамках франшизи, яку студія Lionsgate запустила у 2014 році і яка несподівано стала великим гітом і поверненням у стрій Кіану Рівза.

У новій стрічці Джон Вік зіштовхується з новим супротивником – могутнім маркізом у виконанні Білла Скашґорда. Інші ролі виконали Донні Єн, Скотт Едкінс, Ієн МакШейн, нині покійний Ленс Реддік, Хіроюкі Санада, Лоренс Фішберн і співачка Ріна Саваяма. Режисером виступив постановник усіх попередніх частин Чад Стахелські.

На превеликий жаль, «Джон Вік 4» став першим крупним голлівудським релізом, що попри санкції і бойкот легально вийшов у російський прокат. На великих екранах країни-агресора і країни-терориста стрічка стартувала 23 березня разом з усім світом, тоді як в українських кінотеатрах «Джона Віка 4» можна буде переглянути лише з 30 березня.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.