kinowar.com

Документальний трилер «Байконур. Вторгнення» вийде в український прокат 5 серпня 2021

5 серпня 2021 року в національний прокат вийде документальний повнометражний трилер «Байконур. Вторгнення» режисера Ангела Ангелова

Двоє дослідників з України, ризикуючи життям, потрапляють на засекречену територію космодрому Байконур, щоб на власні очі побачити запуск ракети «Союз». Їм не радили цього робити, адже на території космодрому Байконур діє законодавство РФ, де за “шпигунство і розголошення державної таємниці” в Росії можна потрапити у в’язницю на термін від 8 до 20 років. Проте українські екстремали вирішили ризикнути і зняли документальний екшн про свою подорож.

Байконур Вторгнення документальний фільм

Ангел Ангелов, режисер:

Для мене фільм «Байконур.Вторгнення» – це дослідження людської природи через призму неймовірної пригоди. А також це мрія. Мрія побачити та зафільмувати з нелегальної точки те, що не під силу кожному. Побачити на власні очі запуск справжньої ракети, дослідити радянські космічні кораблі та, звісно, відзняти документальне пригодницьке кіно.

Байконур Вторгнення документальний

Фільм знятий кінокомпанією DGTL RLGN та Insiders Project. Пост-продакшн здійснено за підтримки Українського Культурного Фонду. Український дистриб’ютор стрічки – 86PROKAT. Офіційний кінопартнер – FILM.UA Group.

Байконур Вторгнення

Коментарі