kinowar.com

Другий шанс на кохання: вийшов трейлер мелодрами з Елізабет Герлі та Кеті Лі Гіффорд

 05.08.2021  Новини, Трейлер

До вашої уваги офіційний український трейлер американської мелодрами “Другий шанс на кохання”. Стрічка виходить в український прокат 12 серпня. В головних ролях Кеті Лі Гіффорд, Крейг Фергюсон, Елізабет Герлі.

Другий шанс на кохання фільм

Після втрати коханого, вдова Анабель, відправляється в навколосвітню подорож в компанії праху свого чоловіка. Вона тяжко справляється з болем втрати, адже проведені разом роки були найцінніші в її житті. Відмовляючись миритися з думкою, що вона одна, жінка вирішує провідати ті місця, де подружжя було щасливе удвох, але перша ж зупинка змінює її життя назавжди!

Зустрівши в готелі Лок-Ломонд симпатичного й уважного керуючого Говарда, в Анабель зароджується надія знову знайти щастя. Поки чарівний керуючий проявляє свою симпатію до головної героїні, вона, ще не до кінця оговтавшись, вдається до сумнівів між жалобою і бажанням почати нове життя. Який вибір їй належить зробити і з якими труднощами зіткнутися?

Кеті Лі Гіффорд, Другий шанс на кохання

Мелодрама «Другий шанс на кохання» – проект популярної у США співачки та ведучої на телебаченні Кеті Лі Гіффорд. Вона випустила 14 альбомів, взяла участь у створенні понад сотні проектів на телебаченні, серіалів та фільмів. Гіффорд сама написала сценарій, стала продюсеркою стрічки та виконала головну роль. Усі пісні, що лунають у фільмі, жінка написала сама, а деякі з них – виконала. Локацією для зйомок обрали Керндоу, невеличке містечко у Шотландії. Фільмували у місцевому маєтку Ардкінглас. Його звели у 1300 році. Місце користується популярністю для проведення весільних церемоній, а також відкрите для екскурсій.

Другий шанс на кохання Елізабет Герлі

Прокат: з 12 серпня 2021
Рік: 2021
Країна: США
Жанр: мелодрама, комедія
Тривалість: 97 хвилин
В ролях: Кеті Лі Гіффорд, Крейг Фергюсон, Елізабет Герлі
Режисер: Адріана Тріджіані
Сценарій: Кеті Лі Гіффорд

Другий шанс на кохання Кеті Лі Гіффорд, Крейг Фергюсон

Коментарі