kinowar.com

ДіКапріо знову зіграє Г’ю Гласса?

 06.05.2023  Новини

Мережею поширилися чутки, ніби трилер-вестерн «Уцілілий» («Легенда Г’ю Гласса») отримає сиквел і Леонардо ДіКапріо повернеться до ролі знаменитого трапера, підкорювача Дикого Заходу.

Портал Giant Freakin Robot стверджує, що продовження вже готується. Проте неясно, хто саме буде фільмувати сиквел. Якщо до режисури повернеться Алехандро Гонсалес Іньярріту, а оператором знову виступить Еммануель Любецкі, то вже зараз можна говорити, що «Уцілілий 2» є найбільш очікуваним релізом найближчих років.

Нагадаємо, що оригінал вийшов у 2015 році. Сюжет був заснований на реальній історії маунтінмена Г’ю Гласса, котрий у 1823 році, отримавши важкі поранення у сутичці з грізлі, зумів подолати більш ніж триста кілометрів дикою місцевістю без запасів їжі та спорядження, повзучи більшу частину шляху на животі.

Після тих подій Гласс відправився досліджувати Північну і Південну Дакоти. Там у 1833 році мисливець був убитий індіанцями з племені арікарі. Якщо сиквел справді планується, то сценарій скоріш за все розповість про останні роки життя Г’ю Гласса.

Також нагадаємо, що ця роль принесла акторові перший і наразі єдиний «Оскар».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.