kinowar.com

Жан Рено повертається: прем’єра трейлеру трилеру “Холодна кров”

Презентуємо офіційні постер і трейлер трилеру з легендарним Жаном Рено в головній ролі «Холодна кров». Фільм створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Найбільш розшукуваний з-поміж таємних найманих вбивць, він насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в горах. Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихист в його шале. Чоловік, що все життя вбивав, вперше рятує життя, але жертва виявляється не такою простою, як здається…

На широких екранах глядачі зможуть побачити стрічку вже 17 жовтня.

Стрічка розповість про серійного вбивцю, який влаштував собі спокійну старість у будиночку на березі мальовничого гірського озера, де він живе на самоті. Та одного разу поряд з його помешканням трапляється нещасний випадок – дівчина розбивається на мотосанях. І кілер, для якого вбити людину було буденною справою, вперше рятує чиєсь життя.

Холодна кров

«Сюжет фільму зачепив мене атмосферою відчуженості. Озеро, ліс навкруги – і знову самотність. Мені подобаються персонажі такого типу. Цей хлопець – найманий вбивця Генрі – такий же одинокий, яким був і Леон. Тож мене привабила насамперед самотність цього персонажа перед своєю долею.

Я був неймовірно вражений, побувавши в Карпатах: вони надзвичайно красиві! Так, під час зйомок було дуже холодно, але кожного ранку ми спостерігали магічний ліс. Природа Карпат – просто прекрасна! Усі українці, з ким ми спілкувались під час зйомок, дуже тепло до нас ставилися, і я справді почувався щасливим. Я сподіваюся, що ми зможемо знайти тут ще якісь нові проекти, адже країна та люди надзвичайно відкриті» – ділиться своїми враженнями Жан Рено.

Холодна кров

«Українські кінопрофесіонали неймовірно енергійні. Вони надзвичайно прагнуть виконати свою роботу найкращим чином. Я дуже непроста людина в роботі. Та незважаючи ні на що, уся команда працює дуже злагоджено. Частину фільму ми знімали на березі карпатського озера Синевир. Пейзажі в цих місцях ідеально збіглися з тими, що я собі уявляв, працюючи зі сценарієм. Враження від цих місць не зіпсували навіть тривалі морози» – зазначає режисер і сценарист Фредерік Петіжан.

Зйомки картини проходили в українських Карпатах (національний парк «Синевир»), а також в США (Нью-Йорк) та Канаді. Світовий прокатник – компанія Universal, на території України – MMD UA.

Рік: 2019

Країна: Україна, Франція, Бельгія

Жанр: екшн, трилер

Світовий прокатник: Universal

Режисер: Фредерік Петіжан

Продюсери: Корінн Бенішу, Лоран Тольрон, Флоранс Моос, Оліас Барко, Олег Герман

Оператор-постановник: Тьєррі Арбоґаст

Художник-постановник: Іван Левченко

Автор сценарію: Фредерік Петіжан

Композитор: Ксав’єр Бертелот

Актори: Жан Рено, Сара Лінд, Девід Гясі, Ігор Цишкевич, Джо Андерсон

Тривалість: 92 хвилини

Коментарі