kinowar.com

Завтра стартує безкоштовний онлайн-фестиваль французьких комедій

З 14 по 24 липня відбудеться безкоштовний онлайн-фестиваль французьких комедій UKRSIBBANK film fest на сайті ukrsibbank-cinema.org.ua. Подія організована UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Arthouse Traffic до Дня взяття Бастилії, національного свята Франції.

На честь відкриття фестивалю на глядачів чекатиме виступ Олега Скрипки – співак виконає улюблені французькі пісні разом з сином Устимом та розповість кумедні історії про свято. Трансляція розпочнеться 14 липня о 19:00 на сайті фестивалю ukrsibbank-cinema.org.ua.

До кінопрограми увійшли 5 хітових французьких комедій:

Зіркова комедія «Мадам» розповідає про заможну пару в Парижі, яка збирає гостей на звану вечерю. Але 13 осіб за столом – погана прикмета – тож господиня просить служницю приєднатися до трапези. Головні ролі у стрічці зіграли номінанти премії «Оскар» Тоні Коллетт («Спадковість») і Гарві Кейтель («Скажені пси»), та улюблениця Педро Альмодовара Россі де Пальма («Жінки на межі нервового зриву»).

Романтична екшн-комедія «Візьми мене штурмом» – історія дівчини, яка потрапила до елітного загону спецназу. Автор сценарію, режисер і виконавець головної ролі – комік Дені Бун, автор найбільш касового фільму за всю історію французького прокату – «Лашкаво прошимо!».

Комедія про платонічну дружбу «По(друг)а» – дебютний фільм Віктора Сен Макарі. До того як зняти своє перше кіно, він 7 років працював у культовій французькій кіностудії Gaumont. Головні ролі у фільмі виконали Вільям Лебхіл («Шукайте жінку») та Марго Бансійон.

«Святковий настрій» – нова робота дуету режисерів і сценаристів Олів’є Накаша та Еріка Толедано, авторів культової комедії «1+1». Головний герой «Святкового настрою», організатор урочистих заходів, повинен провести весілля в замку XVII століття – але все ризикує піти шкереберть.

Історична комедія «Едмон» запрошує глядачів у Париж кінця XX століття та фокусує увагу на житті французького драматурга Едмона Ростана. Намагаючись прогодувати сім’ю, він обіцяє видавцю у рекордно короткі строки написати комедію у віршах – так народжується його знаменита п’єса «Сірано де Бержерак».

Понад сто років головний акціонер UKRSIBBANK — BNP Paribas group – підтримує кінематограф. Компанія виступає партнером національної кінопремії Франції «Сезар» та низки провідних європейських кінофестивалів: у Довілі, Каннах, фестивалю братів Люм’єр. В Україні UKRSIBBANK також підтримує кінопрограми фестивалю «Французька весна в Україні» та «Вечори французького кіно».

Серед усіх глядачів, які зареєструються на ukrsibbank-cinema.org.ua, UKRSIBBANK розіграє 100 пляшок рожевого французького вина та 10 сертифікатів у французькі ресторани м. Київ.

Фестиваль французьких комедій. UKRSIBBANK film fest відбудеться на сайті ukrsibbank-cinema.org.ua з 14 по 24 липня. Всі фільми програми демонструються в українській озвучці та доступні для перегляду на території України.

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі