kinowar.com

Зірка «Гри престолів» доєднався до приквела «Голодних ігор»

 19.07.2022  Новини

Пітер Дінклейдж поповнив акторський склад проєкту під назвою «Балада про співочих пташок і змій», який є передісторією «Голодних ігор», пише Deadline.

Нагадаємо, приквел, заснований на книзі Сюзанни Коллінз, розробляє студія Lionsgate, що володіє правами на франшизу. Він розповідає про юність Коріолана Сноу до того, як той став президентом-диктатором держави Панем. Сюжет фокусується на тому, як саме і через що ніжний юнак перетворився на жорстокого тирана.

Дінклейдж зобразить персонажа на ім’я Каска Гейботтом, який є деканом Академії Капітолія і створює концепт «Голодних ігор». Проте Каска і Коріолан недолюблюють один одного і ворогують між собою.

Роль самого Коріолана Сноу (якого в чотирьох фільмах франшизи «Голодні ігри» грав Дональд Сазерленд) виконає маловідомий Том Бліт. Також у касті значаться Джейсон Шварцман, Гантер Шафер з серіалу «Ейфорія» і Рейчел Зеглер з нової версії мюзиклу «Вестсайдська історія» (остання зобразить дівчину на ім’я Люсі з дванадцятого дистрикту, в яку під час підготовки до ігор закохується Коріолан).

Зйомки «Балади» вже стартували. Режисером виступає Френсіс Ловренс, який зняв «Голодні ігри: У вогні» і дві частини «Переспівниці». Прем’єра має відбутися 17 листопада 2023 року, паралельно із виходом другої «Дюни».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.