kinowar.com

Зірка «Піратів Карибського моря» відвідав Україну

 27.03.2023  Новини

Голлівудський актор Орландо Блум, всім відомий за роллю Вілла Тернера у діснеївській пригодницькій франшизі «Пірати Карибського моря» і за роллю ельфа Леголаса у «Володарі перснів», днями приїхав в Україну. Зокрема зірка відвідав Київ і поспілкувався з президентом Володимиром Зеленським.

Британський актор є послом доброї волі UNICEF. Саме у цій якості він і прибув до української столиці. Із президентом вони обговорили проєкти, націлені на допомогу українським дітям, що постраждали і продовжують страждати від російської агресії. Говорили про надання гуманітарної допомоги, відбудову пошкодженої рашистськими ракетами шкільної інфраструктури; піклування про дітей, що залишилися без батьків, створення молодіжних та юнацьких проєктів, підтримку стартапів.

«Війна руйнує дитинство українських дітей. Тисячі шкіл в Україні пошкоджені або повністю зруйновані. Майже 2,7 млн українських школярів змушені навчатися онлайн чи у змішаному форматі. Близько 1,5 млн українських хлопців і дівчат мають ризик розвитку депресії, тривожних станів та інших психологічних проблем. Ми всі знаємо, що принесла ця агресія і наскільки повномасштабними мають бути зусилля світу, щоб її зупинити, щоб відновити Україну після війни. Під час зустрічі ми обговорили проекти гуманітарної допомоги, питання відбудови, орієнтовані саме на інтереси дітей. ЮНІСЕФ і наші команди будуть працювати над кількома напрямками, наближати перемогу і повертати українським дітям щасливе дитинство», – написав Зеленський у Телеграмі.

Окрім Києва Блум побував у зруйнованих рашистами Ірпені та селищі Демидів на Київщині. Тож актор на власні очі побачив страшні наслідки тотального російського терору, котрому українці протидіють вже понад рік.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.