kinowar.com

Зірка Marvel звинуватив Тарантіно і Скорсезе в цензурі

 23.11.2022  Новини

Актор Симу Лю, що зіграв головну роль у марвелівському блокбастері «Шан-Чі та легенда десяти кілець», розкритикував режисерів Квентіна Тарантіно і Мартіна Скорсезе, пише Entertainment Weekly.

Раніше Скорсезе негативно висловився в адресу супергеройських екшнів Marvel. Він заявив, що ці фільми не мають ніякого відношення до кінематографу і є суто розважальними атракціонами. Деякі режисери підтримали думку метра, тоді як чимало акторів з поважним постановником категорично не погодилися.

Пізніше з приводу популярності фільмів Marvel висловився Тарантіно. За словами маестро, цим стрічкам «не вистачає простору для творчості», а актори, що в них грають, програють на тлі персонажів, яких грають. «Ці актори не є зірками. Тор і Капітан Америка – зірки. Але не ті хлопці, що їх зображають», – сказав творець «Кримінального чтива» і «Скажених псів».

Слова Скорсезе і Тарантіно сильно роздратували актора Симу Лю. Він зазначив, що жодна зі студій не є ідеальною, проте Marvel варта поваги як мінімум за те, що пропонує в своїх фільмах культурне і расове різноманіття. Також Лю додав, що поважає Скорсезе і Тарантіно за їх самобутній митецький талант, проте якби в кіно правили лише такі цензори, як вони, він би ніколи в житті не отримав головну роль у блокбастері, що заробив більше 400 мільйонів доларів.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.