kinowar.com

Кері Фукунага врятував песика з-під завалів на Харківщині

 16.04.2022  Новини

Голлівудський режисер Кері Фукунага, відомий за серіалом «Справжній детектив» та останнім фільмом бондіани з Деніелом Крейгом «Не час помирати», все ще перебуває в Україні і днями врятував життя собаці, що потрапив під завали від російських обстрілів.

Як ми вже писали раніше, Фукунага долучився до благодійної організації World Central Kitchen, яка займається тим, що забезпечує харчами постраждалих від стихійних лих та катастроф людей по усьому світу. І вже декілька тижнів поспіль американський постановник їздить містами та селищами України, зокрема й тими, що перебувають під постійними російськими обстрілами, і розвозить разом з волонтерами воду та продукти усім, хто того потребує.

І днями, перебуваючи у Харківській області, яку з перших днів війни нещадно нищать російські окупанти, Фукунага врятував з-під руїн песика у містечку Дергачі. Про це написав у Твіттері Хосе Андрес, шеф-кухар, ресторатор та засновник проекту World Central Kitchen.

«Мій найкращий новий друг Кері Фукунага, чудова людина, що допомагає нам у WCKitchen протягом кількох тижнів, знайшов і врятував кращого друга під завалами в Дергачах, на північ від Харкова! Поки ми доставляємо їжу, ми можемо робити так багато інших речей!» – написав Андрес.

Коментарі