kinowar.com

«Короля Талси» з Сильвестром Сталлоне подовжено на другий сезон

 01.12.2022  Новини

Як пише Variety, стрімінг Paramount+ офіційно продовжив серіал «Король Талси» на другий сезон і вже замовив сценаристам нові серії.

«Король Талси» – кримінальна драмедія, в якій Сильвестр Сталлоне грає колишнього боса нью-йоркської мафії, що відсидів за ґратами 25 років. Вийшовши на волю, герой хоче повернутися до минулих справ, проте мафією вже, зрозуміло, керують інші люди, і молодий кермач точно не збирається поступатися кріслом пенсіонеру. Тож клан, аби позбутися старигана, відправляє екс-дона у далеку глушину в Оклахомі під назвою Талса. Але герой не здається і по приїзді у тиху провінцію одразу береться будувати власну кримінальну імперію, причому дуже застарілими методами родом із 1990-х, адже він чверть століття не бачив навколишнього світу і не в курсі, наскільки той змінився.

Автором іронічного шоу виступив Тейлор Шерідан, що раніше створив такі серіали, як «Єллоустон» і «Мер Кінгстауна», а також фільми «Вітряна ріка» і «Ті, хто бажають моєї смерті». Співавтором історії є Теренс Вінтер, що був сценаристом і виконавчим продюсером культового мафіозного серіалу «Клан Сопрано». Обидва повернуться до роботи над другим сезоном.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.