kinowar.com

«Королі репу» презентували перший офіційний постер проєкту

Вийшов офіційний постер фільму режисера Мирослава Латика «Королі репу», в головних ролях якого знялися Михайло Дзюба, Wellboy (Антон Вельбой), Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис. Композитором та саундпродюсером фільму виступив Cepasa (Павло Ленченко). На великих екранах фільм з’явиться 3 серпня цього року.

«Королі репу» презентували перший офіційний постер проєкту

На постері представлена трійка головних героїв фільму, кожному з яких доведеться пройти свій шлях випробувань, здобути свій досвід помилок, пережити перше кохання і перший успіх – якщо пощастить.

Стрічка, що вдало поєднала кримінальну інтригу, любовну історію, яскраву музику та стильний візуальний ряд, стала фаворитом Одеського Міжнародного Кінофестивалю (2021), де і відбулась її прем’єра. Пізніше «Королі репу» отримали безліч відзнак та схвальних відгуків на міжнародних кіно івентах, здобувши імідж «нового культового українського блокбастера».

Королі репу фільм Україна

За сюжетом, 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання…

Історія дорослішання, фатальні помилки, пошуки свого місця в житті та кохання – недарма перші глядачі встигли порівняти «Королів репу» із культовим фільмом «8 Миля». З однією з центральних ролей блискуче впорався відомий український виконавець Антон Вельбой (Wellboy).

Також у фільмі в абсолютно несподіваному амплуа з’являється зірка українського кіно та театру Ірма Вітовська. Її сцени вражають яскравістю, емоційністю, вони настільки влучні, що сюжет здається ще більш об’ємним та глибоким.

Королі репу

Молоді харизматичні актори й майстри екрану, потужні саундтреки, оригінальна історія, схвальні відгуки кінокритиків, неочікувані повороти сюжету – все це робить «Королів репу» помітним явищем та однією з головних прем’єр цього літа.

Оригінальна назва: Королі репу
Країна: Україна
Кінотеатральний реліз: 3 серпня 2023 року
Хронометраж: 100 хвилин
Жанр: кримінал, музика, мелодрама, драма
Виробництво: Kristi Films за участі UPHub та підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.\
Дистриб’ютор: ADASTRA CINEMA

Режисер-постановник: Мирослав Латик
Продюсери: Юрій Мінзянов, Дмитро Мінзянов
В головних ролях: Михайло Дзюба, Антон Вельбой, Ірма Вітовська, Карина Химчук, Юрій Кулініч, Дмитро Хом’як, Андрій Борис
Оператор-постановник: Денис Демидович
Сценаристи: Мирослав Латик, Роман Магрук, Олексій Комаровський
Композитор, саундпродюсер: Cepasa

Читайте також:

Найкращі українські фільми 2022 року

Найкращі українські фільми

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі