kinowar.com

Куриленко і Йовович висловилися з приводу російських масованих атак на Україну

 11.10.2022  Новини

Французько-голлівудська акторка і модель Ольга Куриленко, що народилася в Україні, виклала в Інстаграм синьо-жовтий пост підтримки українського народу після російських терористичних масованих атак 10 жовтня.

Актриса написала, що те, що відбувається в Україні, – жах і велика трагедія, що вона весь час про це думає і невимовно сумує. Куриленко написала пост українською, але зазначила, що її рідна мова – російська, бо вона народилася на сході України, і попросила вибачення, якщо в пості є помилки. Також вона написала, що ненавидить політику і що саме політики відповідальні за те, що коїться, а страждає від того безневинний народ обох країн.

Куриленко заздалегідь попередила, що не потерпить на своїй сторінці ненависть і усіх хейтерів одразу заблокує. Зрозуміло, що її пост викликав неоднозначну реакцію: хтось за підтримку подякував, а хтось звинуватив у тому, що актриса назвала рідною мовою російську і не назвала росію агресором і терористом.

Інша голлівудська зірка українського походження Мілла Йовович також прокоментувала тотальні обстріли 10 жовтня. В Інстаграмі актриса дописала, що спустошена руйнуваннями, котрих зазнали українці і українська земля, і що її серце наразі разом з Батьківщиною і земляками.

Йовович зазначила, що її вже «нудить» від того, як одні люди насаджують іншим свою волю і як одні ненавидять інших. І доповнила, що «сьогодні стоїть разом з Україною і разом з Україною горює».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.