kinowar.com

Кінофестиваль “Бруківка” буде перенесено через високий стан захворюваності на Хмельниччині

V-й Міжнародний Кам’янець-Подільський кінофестиваль “Бруківка” перенесено на невизначений термін. Про це у офіційній заяві повідомив засновник фестивалю Андрій Заєць.

фестиваль Бруківка 2021 перенесено

Нижче ми наводимо його заяву у повному обсязі.

Добрий день! Змушені повідомити, що V-ий Міжнародний Кам’янець-Подільський кінофестиваль “Бруківка”, який мав відбутися з 15 по 20 листопада, скасовується через рекомендації МОЗ, Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та Кам’янець-Подільської міської ради. У місті та Хмельницькій області останні тижні спостерігається сильний сплеск захворюваності та смертності на COVID, а наш ювілейний захід, навіть скорочуючи ряд заходів, локацій та показів все одно буде мати велику кількість глядачів, що порушуватиме обмеження.

Цієї ночі було прийнято рішення перенести кінофестиваль у новому форматі на період, коли не буде підсиленого карантину в Україні. Члени національного і міжнародного журі, члени Спілки кінокритиків України та FIPRESCI отримають можливість оцінити роботи учасників дистанційно і про результати та призи ми повідомимо окремо. Оргкомітет просить вибачення та поставитись до нас з розумінням.

Заєць Андрій Олександрович,
засновник кінофестивалю “Бруківка”

Читайте також:

Найкращі українські фільми за 30 років Незалежності

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі