kinowar.com

Творчі зустрічі з Ірмою Вітовською та Віталіною Біблів в Кам’янці-Подільському

Творчі зустрічі з Ірмою Вітовською та Віталіною Біблів в Кам’янці-Подільському

З 7 по 8 червня в Кам’янець-Подільському кінотеатрі «Дружба» відбудуться благодійні творчі зустрічі з Заслуженими артистами України, акторками театру та кіно Ірмою Вітовською-Ванца та Віталіною Біблів, усі зібрані кошти з яких підуть на потреби Збройних сил України.

постер фільму Брама

Ввечері 7 червня, о 19:30, відбудеться показ українсько-американського художнього фільму жахів «Брама» режисера Володимира Тихого, сюжет якого базований на культовій п’єсі Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів» та розповідає про пригоди баби Прісі, яка з з родиною живе у Чорнобильській зоні відчуження. Представлять стрічку та поспілкуються з глядачами виконавиці головної ролі Ірма Вітовська-Ванца та Віталіна Біблів, які зіграли бабу Прісю і її доньку Славу.

постер фільму Мої думки тихі

В середу, 8 червня, о 19:30, відбудеться показ української трагікомедії «Твої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча, у якому молодий звукорежисер Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка.

Заходи відбудуться в рамках благодійного марафону Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» за підтримки українських кінокомпаній «Директорія кіно», «Артхаус Трафік» та кінотеатру «Дружба».

Усім, хто хоче долучитись до благодійного збору коштів, але немає можливості відвідати наші заходи, можна задонатити кошти за реквізитами (Заєць Андрій Олександрович):

5309 2127 3211 7542 (OTP)

4149 6293 4049 1563 (ПриватБанк)

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі