kinowar.com

Кіт Герінґтон розповів про серіал «Джон Сноу»

 14.12.2022  Новини

Як пише Entertainment Weekly, актор з’явився на конвенті у Лос-Анджелесі і розповів, чого саме чекати від серіалу, присвяченого Джону Сноу.

Нагадаємо, мегапопулярний серіал «Гра престолів» нещодавно отримав спін-оф-приквел «Дім дракона», де дія відбувається за 170 років до пришестя Матері драконів. Приквел розповів про царювання династії Таргарієнів, отримав дуже високі оцінки критиків і продемонстрував вражаючі глядацькі рейтинги.

Тоді ж стало відомо, що стартує виробництво ще одного спін-офа – окремої історії Джона Сноу. Але це вже буде сиквел, тобто пряме продовження тих подій, котрими скінчилася «Гра престолів».

Обережно, далі спойлер для тих, хто не бачив фінал «Гри престолів».

За словами Герінґтона, у сиквелі ми зустрінемо його героя одразу після того, як він убив Дейєнеріс Таргарієн і залишив Вестерос, тобто став вигнанцем. Як пам’ятаємо, його знову відправили на Стіну, до братства Нічної варти. Тож йому знову доведеться бути «вороною» і охороняти кордони Семи королівств. Від кого? Адже білих блукачів більше немає. Ось це і дізнаємося з майбутнього серіалу.

За словами актора, ми побачимо Сноу травмованим і психічно нестабільним, бо він переживає і рефлексує через те, що зробив, на що наважився (хоча це було правильно). Більше подробиць Герінґтон поки що розкривати не схотів.

Раніше повідомлялося, що саме Кіт Герінґтон запропонував концепцію шоу про Джона Снову, і ідея дуже сподобалася письменнику і сценаристу Джорджу Мартіну, а також керівництву каналу HBO.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.