kinowar.com

Серіал «Венздей» заробив мільярд

 14.12.2022  Новини

Ні, не мільярд доларів, а мільярд годин переглядів. Ця вражаюча планка покорилася чарівній несміяні Венздей Адамс менше аніж за місяць, адже шоу вийшло на Netflix 23 листопада, повідомляє Variety.

Таким чином «Венздей» переплюнула результати нещодавнього гіта Netflix «Монстр: Історія Джеффрі Дамера» і зайняла третю позицію в рейтингу найпопулярніших проєктів стрімінга після південнокорейської «Гри в кальмара» і четвертого сезону «Дивних див».

Нагадаємо, «Венздей» – це спін-оф «Сімейки Адамсів», присвячений шістнадцятирічній дочці Гомеса і Мортіші (останніх зіграли Луїс Гузман і Кетрін Зета-Джонс). За сюжетом батьки відправляють Венздей навчатися в академії для «інакших» дітей під назвою «Невермор», де серед учнів є вампіри, перевертні, горгони, сирени, майстри телекінезу, медіуми, провидці… Першого ж дня дівчина має намір втекти, але хапається за можливість побути справжнім детективом і розкрити ланцюжок загадкових убивств, що тягнеться «Невермором».

Саму Венздей зіграла зірка п’ятого «Крику» Дженна Ортега. Роль директорки академії виконала Гвендолін Крісті. А одну з викладачок зобразила Крістіна Річчі, що на початку 1990-х сама грала Венздей Адамс у двох повнометражних фільмах.

Днями в Лос-Анджелесі були оприлюднені номінанти на премію «Золотий глобус» 2023, і «Венздей» отримав дві номінації: як кращий комедійний або музичний серіал і за кращу жіночу роль у комедійному чи музичному серіалі для Ортеги.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.