kinowar.com

Леа Сейду повернеться в бондіану?

 06.09.2022  Новини

Deadline пише, що Леа Сейду допускає повернення її героїні Мадлен Свонн, психіатрині і коханої жінки Бонда, в наступних серіях бондіани.

Обережно! Далі будуть спойлери до фільму «007: Не час помирати». Тож якщо ви ще не бачили стрічку, не читайте цю новину.

«Адже моя героїня жива, тож їй ніщо не заважає якимось чином повернутись у сюжет. Це ж Джеймс загинув, не Мадлен. А Мадлен хоч і втратила коханого чоловіка, та завдяки його зусиллям і самопожертві зосталася жива і благополучно разом із дочкою вирушила світ за очі… Скоро з’явиться наступний Джеймс Бонд, і хтозна… для Мадлен цілком може знайтися місце у новій історії», – сказала акторка.

Можливо, Сейду, яка зіграла «подружку Бонда» у двох фільмах поспіль («Спектрі» і «Не час помирати»), вже навіть зустрічалася з продюсерами бондіани і обговорила потенційне повернення Мадлен. Хтозна… Нагадаємо, що на сьогодні про двадцять шосту серію франшизи нічого невідомо, зокрема навіть приблизно неясно, коли на неї чекати. Продюсери стверджують, що виконавця ролі наступного 007 оберуть не раніше 2023 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.