kinowar.com

Люпіта Ніонго зіграє головну роль в приквелі «Тихого місця»

 03.11.2022  Новини

Як пише Deadline, оскарівська лауреатка за роль в драмі «Дванадцять років рабства» Люпіта Ніонго, також відома за фільмами «Чорна пантера» і «Ми», виконає головну роль у приквелі гітового горору «Тихе місце».

Передісторія франшизи отримала назву «Тихе місце: День перший». Вона розповість про самий початок апокаліпсису, коли невідомі тварюки з космосу (які нічого не бачать, проте володіють надзвичайним слухом) напали на Землю і знаменували кінець людської цивілізації. Героїня Емілі Блант, що очолювала сюжети оригіналу та сиквела, мабуть, в приквелі не фігуруватиме.

Нагадаємо, «Тихе місце» і «Тихе місце 2» вийшли на екрани в 2018 та 2021 роках. Сценаристом і режисером обох частин виступив Джон Кразінські. Його оригінальну ідею критики сприйняли із захопленням і назвали «німим горором сучасності».

Щодо приквела, Кразінські обмежиться функціями продюсера (оскільки сам зайнятий роботою над триквелом, реліз котрого заплановано на 2025 рік), а поставить стрічку Майкл Сарноскі, режисер драми «Свиня» з Ніколасом Кейджем. Вихід «Дня першого» намічено на 8 березня 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.