kinowar.com

Ліам Нісон в ексклюзивному фрагменті екшену “Льодовий дрифт”

 22.06.2021  Новини, Трейлер

Льодовий дрифт фільм з Лоуренсом Фішборном та Ліамом Нісоном

Представляємо до вашої уваги фрагмент з екшену “Льодовий дрифт”, який з’явиться в українських кінотеатрах з 1 липня.

Головну роль у екшн-трилері “Льодовий дрифт” виконав номінант на премію “Оскар” Ліам Нісон (“Пасажир”, “Чесний злодій”, “Зоряні війни: Прихована загроза”) у компанії іншого номінанта “Оскара” і зірки “Матриці” Лоуренса Фішберна, характерного актора Голта Маккеллані з шоу “Мисливець за розумом” та трилера “Гнів людський”, а також нової голлівудської зірки Ембер Мідфандер з гучних шоу “Легіон” та “Фарго”.

Дія фільму “Льодовий дрифт” розвивається в незвичайній для екшн-трилера локації. Історія починається з вибуху на віддаленій від цивілізації алмазній шахті на півночі Канади. Кілька десятків шахтарів потрапляють у підземну пастку. Запас кисню обмежений, і коли він закінчиться, нещасних чекає неминуча смерть. Врятувати шахтарів може тільки важке обладнання, яке необхідно доставити до шахти на кількох вантажівках по крижаній дорозі. При цьому сезон функціонування льодової дороги добігає кінця, рух по тонкому льоду стає небезпечним. Небезпечні також дії корпорації, яка не сильно бажає ділитись інформацією щодо причин катастрофи.

Льодовий дрифт фільм

Ліам Нісон розповів про свого нового персонажа – професійного водія Майка, якого залучають до рятувальної операції:

“Майк працьовитий і звик говорити те, що думає. Майк та його брат – водії за наймом, вони завжди разом, бо мій персонаж повинен зажди доглядати за братом, травмованим після війни в Іраку. Але він пишається своєю роботою, пишається тим, що управляє багатотонної махиною, і тим, що може постояти за себе. І цим варто пишатися”.

Льодовий дрифт фільм з Ліамом Нісоном

Автором сценарію та режисером “Льодового дрифту” виступив прославлений сценарист Джонатан Хенслі, сценарист таких культових фільмів як “Міцний горішок 3”, “Джуманджі”, “Армагеддон”, “Каратель”.

Льодовий дрифт фільм з Голтом Маккелені

Новий екшн-трилер “Льодовий дрифт” з’явиться в українських кінотеатрах вже з 1 липня. Фільм не буде доступний на онлайн-платформах.

Читайте також:

Найкращі трилери в історії кіно

Найочікуваніші фільми 2021 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі