kinowar.com

Ліам Нісон і Кетрін Віннік проти наркокартеля: новий тизер і бекстейдж-фото “Захисника”

 04.02.2021  Новини, Трейлер

З 11 лютого в кінотеатрах стартує новий екшн-трилер “Захисник” з номінантом на премію “Оскар” Ліамом Нісоном у головній ролі. Дві інші ключові ролі виконали голлівудська актриса українського походження Кетрін Винник, зірка шоу “Вікінги”, а також Хуан Пабло Раба, відомий за роллю наркобарона Густава Гавірії в шоу Netflix “Нарко”.

Режисер фільму – Роберт Лоренц, давній соратник, продюсер і другий режисер легендарного Клінта Іствуда. Разом вони працювали над такими культовими фільмами, як “Таємнича річка”, “Крихітка на мільйон доларів”, “Гран Торіно”, “Американський снайпер”.

Роберт Лоренц режисер Захисник

Вольга Україна представляє новий тизер “Захисника”, концентруючись на головному герої у виконанні зірки франшизи “Заручниця”, “Пасажира”, “Списку Шиндлера” і “Зоряні війни: Прихована загроза”, а також фото з бекстейджа знімального майданчика трилера.

Ліам Нісон фото бекстейдж Захисник

Джим (Ліам Нісон) – відставний морський піхотинець та професійний снайпер. Але після смерті дружини він залишається удвох зі старою вірною собакою на віддаленому ранчо на кордоні з Мексикою. Періодично Джим патрулює ділянку кордону двох країн, поряд з яким існує зручне місце для перетину, чим і користується могутній наркокартель Васкез. Про небезпеку цього місця Джима не раз попереджає його падчерка Сара (Кетрін Винник), федеральний агент. Але Джим ігнорує потенційну небезпеку.

Кетрін Вінник бекстейдж фото Захисник

В одному з патрулів герой бачить жінку з дитиною і вже планує передати втікачів офіційній владі США, як раптом до кордону під’їжджають бійці картелю на чолі з лякаючим Маурісіо (Хуан Пабло Раба), які вимагають віддати їм жінку з хлопчиком. Джим відмовляється, зав’язується перестрілка, після якої герой Ліама Нісона виявляється єдиним, хто може допомогти врятуватися дитині.

Хуан Пабло Раба фото бекстейдж Захисник

По їх сліду рухаються бійці наркокартелю, а також спецагенти федеральних служб. Хто добереться до Джима першими: злочинці або Сара, і чи доберуться взагалі?

“Захисник” (в оригіналі – The Marksman) вийшов на великі екрани в США 15 січня, стартувавши з першого місця бокс-офісу, яке утримував два вікенди поспіль.

Кетрін Віннік, розповідаючи про зйомки фільму, була приємно здивована ставленням Ліама Нісона до знімального процесу. За її словами, актор витрачав свої вихідні дні на репетиції з іншими акторами. І, не дивлячись на свій зоряний статус, не користувався послугами дублера в сценах зі спини: “Більшість акторів з його популярністю і навіть менше не грають зі спини, вони знімаються тільки обличчям до камери, а потім, коли настає ваша черга – його замінюють дублером. Це безперечно мій улюблений момент в професії, просто щоб хтось, особливо така величина, зробив все, щоб допомогти вам у грі. Ви не часто бачите це – я в цьому бізнесі давно”.

Що вийшло в результаті, український глядач зможе дізнатися вже зовсім скоро – трилер “Захисник” в кінотеатрах з 11 лютого.

Читайте також:

Найкасовіші фільми 2020 року

Найкращі фільми 2020 року

Найкращі серіали 2020 року

Найочікуваніші фільми 2021 року

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі