kinowar.com

Мавка заговорить французькою: Universal Pictures придбав права на показ анімації «Мавка. Лісова пісня» у Франції та франкомовних країнах

Світовий дистрибутор Universal Pictures Content Group придбав повний пакет прав на показ повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group) у Франції та на франкомовних територіях. 

Для майбутнього кінотеатрального релізу мультфільм, включно із саундтреком, буде дубльовано французькою.

Мавка. Лісова пісня українська анімація

Євген Драчов, СЕО FILM.UA Distribution, так коментує нову угоду:

«Радіємо новому партнерству з лідером світового дистрибуційного ринку Universal Pictures Content Group, завдяки якому «Мавка» заговорить ще й французькою. З моменту перших презентацій проєкту на міжнародних кіноринках ми спостерігаємо величезне зацікавлення стрічкою з боку міжнародної профільної аудиторії. Раніше мультфільм було продано на понад 20 територій, до яких входять Італія, Іспанія, Швейцарія, Португалія, Польща, Румунія, Хорватія, Естонія, Латвія, Литва, Албанія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Сербія, Словенія, Чехія, Болгарія, Угорщина, Норвегія, Данія, Ісландія, Швеція, Фінляндія, Греція, Монголія, а також країни Близького Сходу та Північної Африки, інші. І наша команда продовжує працювати над тим, аби список держав, у яких відбудеться кінотеатральний реліз «Мавки», розширювався».

Проєкт «Мавка. Лісова пісня» популяризує самобутню українську культуру, цінності, традиції та має екологічну складову у партнерстві з WWF-Україна. Головна героїня фільму є уособленням сили духу українців. Мавка — унікальний жіночий персонаж з українських легенд та міфів, Душа Лісу, яка стає Берегинею, коли її домівці загрожує небезпека. Вона прагне миру і гармонії у своєму Світі — так само як і мешканці України сьогодні прагнуть у своєму. 

Нагадуємо, що попри війну робота над анімаційним фільмом «Мавка. Лісова пісня» триває. Він буде готовий вчасно, як і було анонсовано раніше — у 4-му кварталі 2022 року.

Мавка. Лісова пісня українська анімація

Universal Pictures Content Group — компанія зі штаб-квартирою у Лондоні, що виробляє різножанровий розважальний контент для дистрибуції у кінотеатрах, а також на ТБ та діджитал платформах по всьому світу. Universal Pictures Content Group є підрозділом Universal Filmed Entertainment Group (UFEG). UFEG здійснює виробництво, купівлю, продаж та дистрибуцію розважального контенту в різних медіаформатах для кінотеатрів, ТБ та інших платформ, а також для споживчих продуктів, інтерактивних ігор та розваг. До глобального підрозділу входять Universal Pictures, Focus Features, Universal Pictures Home Entertainment, Universal Brand Development, Fandango, DreamWorks Animation Film and Television. UFEG – частина медіакомпанії NBCUniversal, що є одним зі світових лідерів у галузях розробки, виробництва і збуту розважального, новинного та інформаційного контенту для міжнародної аудиторії.  NBCUniversal володіє та здійснює управління цінним портфоліо, до якого входять новинні та розважальні мережі, першокласна кінокомпанія, група телевізійних виробництв, загальновідомі тематичні парки, низка провідних інтернет-компаній. NBCUniversal є дочірньою компанією корпорації Comcast.

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі