kinowar.com

Майкл Бей заявив, що наразі увесь світ має говорити про Україну, а не про Вілла Сміта

 06.04.2022  Новини

Режисер «Трансформерів», «Армагеддона», «Перл Харбора» засудив американську та світову спільноту, яка до сих пір обговорює скандальний інцидент на «Оскарі» замість того, щоб говорити про війну в Україні і звірства російських нелюдів, передає Deadline.

«Наразі тема обговорення для усього світу має бути лише одна – Україна», – вважає Майкл Бей. «Голлівуд став надто егоїстичним і самозануреним. Він обговорює вчинок Вілла Сміта у той час, як в Україні нищать дітей», – додав постановник.

Мова, звісно, про бійку, яку вчинив Сміт під час нещодавньої церемонії «Оскар» прямо на сцені. Актор отримав статуетку як найкращий актор за головну роль у спортивному байопіку «Король Річард», а до цього врізав по пиці коміку Крісу Року, який виступив одним з ведучих заходу, коли той пожартував про дружину Сміта.

Бей добре знайомий зі Смітом. Він знімав актора у комедійній поліцейській франшизі «Погані хлопці». За словами режисера, Вілл Сміт зазвичай добрий та веселий і не вдається до насилля.

Раніше обговорення оскарівської бійки також засудила акторка Шеннен Догерті, яка відмітила, як це «цинічно», бо в цей же час «в Україні помирають люди».

Коментарі