kinowar.com

Марго Роббі повертається до зйомок в мильній опері

 26.07.2022  Новини

Австралійська акторка Марго Роббі, яка стала однією з найбільш затребуваних голлівудських зірок сьогодення, «повернеться» на батьківщину і зніметься у серіалі, з якого почала свою кар’єру, пише Deadline.

Довгограюча австралійська мильна опера «Сусіди», яка йшла в ефірі протягом тридцяти семи років починаючи з 1985 року, колись відкрила обличчя красуні-білявки Марго Роббі. Актриса грала у шоу з 2008 по 2011 роки. Її героїню звали Донна Фрідман. До ролі Донни Марго повернеться спеціально для заключного епізоду. Проте акторка не полетить на зйомки до Австралії, вона записала відео у Лос-Анджелесі, яке відправила творцям «Сусідів».

Також у фінальній серії з’являться такі австралійські зірки, як Гай Пірс, Кайлі Міноуг і Наталі Імбрулія. Всі вони колись так само грали в мильній опері «Сусіди».

Нагадаємо, цього року Марго Роббі можна буде побачити у комедії «Амстердам» і драмі «Вавилон». Наступного року в прокат вийде зухвалий і ексцентричний проєкт «Барбі», в якому Роббі зіграла легендарну ляльку.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.