kinowar.com

Джонні Депп погрожує новим позовом проти Ембер Герд

 26.07.2022  Новини

Нагадаємо, на початку червня Джонні Депп нарешті виграв дуже довгий суд, в якому зійшовся зі своєю колишньою дружиною Ембер Герд.

Після розлучення Герд почала розповідати пресі, що Депп чинив над нею фізичне і психологічне насилля включно із сексуальними зґвалтуваннями. Актор звинуватив екс-кохану у наклепі і руйнуванні репутації і подав позов як проти неї, так і проти видань, що опублікували її історію. Спершу Депп програв лондонський суд проти таблоїда The Sun. Та згодом виграв американський суд: присяжні визнали його повну правоту і присудили виплату моральної компенсації від Герд у розмірі десяти мільйонів доларів. На що акторка заголосила, що не має грошей.

В липні адвокати Ембер Герд заявили, що судова справа пройшла з «численними помилками і недоглядами» і що присяжні при винесенні вердикту керувалися «не фактами, а громадською думкою». Тож актриса, яка не відмовилася від своїх звинувачень, має намір апелювати.

Днями юристи Джонні Деппа теж дали відповідь. Ось їх слова: «Якщо пані Герд рішуче налаштована продовжувати цей судовий процес, оскаржуючи минуле рішення суду, то пан Депп готовий подати ще одну апеляцію, щоб гарантовано домогтися вирішення всіх відповідних юридичних питань в апеляційному суді».

Здається, цей брудний довгограючий розбрат між двома екс-закоханими, що колись були однією з найвродливіших голлівудських пар, ще триватиме і триватиме…

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.