kinowar.com

Марк Руффало підтримав Україну і розкритикував Ілона Маска

 06.10.2022  Новини

Американський підприємець Ілон Маск, що на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну підтримав українців і надав супутники для зв’язку, днями виклав в Твіттер пости, що викликали скандал і обурення. Зокрема розкритикував Маска актор «Месників», виконавець ролі Халка Марк Руффало.

Ілон Маск раптово написав, що жителі Криму і Донбасу мають вирішити, частиною якої країни вони хочуть бути: росії чи України. Що треба провести на окупованих територіях референдум, котрий має проконтролювати ООН, і досягти таким чином миру. І що Крим варто віддати росії.

Марк Руффало прокоментував твіт Маска так: «Ілон мав виконати домашнє завдання, але помилився в кожному окремому пункті, включаючи припущення, що ООН буде наглядати за незаконним референдумом, що суперечить самому статуту ООН. Ілон, ти можеш краще».

Раніше у відповідь на пости Маска Сергій Притула запропонував зібрати кошти на підручник з історії України для підприємця. Менш ніж за добу вдалося зібрати майже три мільйони гривень. Гроші, звісно ж, підуть на потреби ЗСУ.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Читайте також:

Найкращі українські фільми

Найкращі фільми про війну України з росією

Усі російські танки, БТР, ББМ, ЗРК, літаки та гелікоптери, знищення яких було знято на відео під час війни в Україні

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.