kinowar.com

Мати жертви маніяка Джеффрі Дамера засудила перемогу Евана Пітерса на «Золотому глобусі»

 14.01.2023  Новини

Днями актор Еван Пітерс, що зіграв реального серійного маніяка-канібала Джеффрі Дамера у серіалі-байопіку «Монстр», цілком справедливо отримав за свою гру «Золотий глобус». Проте ця перемога декого зачепила і засмутила.

В інтерв’ю TMZ Ширлі Г’юз, мати вбитого Дамером у 1991 році Тома Г’юза, засудила перемогу Пітерса на «Золотому глобусі». Не тому, що на її думку актор погано зіграв. А тому, що ці перемога і слава наново травмують рідних жертв Джеффрі Дамера і дозволяють таким саме хворим соціопатам, як Дамер, насолоджуватися увагою до їх збоченої природи.

«Хворих людей у світі чимало. І коли за ролі маніяків вручають нагороди, це підтримує одержимість і дозволяє збоченцям насолоджуватися славою. А меркантильні продюсери роблять на чужій трагедії гроші», – сказала вона. І додала, що Пітерсу варто було б у своїй промові згадати сім’ї жертв.

Нагадаємо, серіал «Монстр: Історія Джеффрі Дамера» став одним з найрейтинговіших проєктів Netflix. Отримавши статуетку, Еван Пітерс подякував тим, хто робив шоу і хто його подивився. «Цей серіал було важко знімати і важко дивитися. Проте я сподіваюся, що з того вийшло щось хороше», – зазначив актор.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.