kinowar.com

Міккі Рурк закликав Німеччину надати Україні озброєння

 28.04.2022  Новини

Голлівудський актор продовжує підтримувати українців у соцмережі. Днями Рурк опублікував в Інстаграмі звернення до німецького уряду.

Нагадаємо, раніше Міккі Рурк звернувся до США і НАТО з закликом негайно надати Україні «усе, чого вона потребує», зокрема важке озброєння, літаки, ракети, системи ППО. Актор вилаявся, що Америка зволікає, тоді як зброя необхідна невідкладно.

Також раніше стало відомо, що артист відписав усе своє майно та усі гроші особистому помічникові Дмитру, що родом з Миколаєва. Рурк зазначив, що у Діми залишилися в Україні друзі і родичі, які зараз щодня потерпають від російської агресії.

Тепер актор звернувся до Німеччини. У новому пості він закликає Німеччину так само нагально озброїти українську армію.

«Усю Україну знищують. Українців катують та вбивають. Штати та інші союзники намагаються забезпечити мужніх українських солдатів усім необхідним озброєнням якомога швидше. Знаю, Україна ніколи не капітулює і бути битися до останнього. Тож, Німеччино, звертаюсь до тебе як до одного з найближчих союзників. Українцям потрібна артилерія. Не завтра, а сьогодні. Ну ж бо, Німеччино, дій! Аби ця безбожна війна якнайшвидше скінчилася. З повагою, Міккі», – написав Міккі Рурк.

Коментарі