kinowar.com

Бенедикт Камбербетч прихистить родину українських біженців

 28.04.2022  Новини

Британський актор, який з самого початку активно підтримує Україну у війні з росією, наразі чекає на приїзд української сім’ї, що втекла від російського терору. Вони мають приїхати у Лондон, і Камбербетч прихистить їх у власному будинку, повідомляє Sky News.

Про це зірка розповів під час лондонської прем’єри нового довгоочікуваного марвелівського екшну «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля», на яку одяг костюм у кольорах українського прапору. За словами актора, він уважно стежить за пересуванням української родини, яка наразі покинула територію України і прямує у напрямку Великої Британії. Проте актор не став уточнювати, що це за сім’я, звідки вона і що пережила, бо це, на думку артиста, буде втручанням у їх особисте життя.

«Зараз вони проходять лікування. Навіть уявити не можу, через що їм довелося пройти. Я зі свого боку хочу надати їм відчуття стабільності і безпеки. Це у моїх силах», – сказав Камбербетч.

Також актор допомагає грошима іншим українським сім’ям, які втекли від війни і добралися до Англії. Житло дуже дороге, тож голлівудська зірка допомагає з орендою багатьом родинам.

Коментарі