kinowar.com

На зйомках нового фільму з Джонні Деппом розпалився скандал

 07.10.2022  Новини

Наразі голлівудський актор знімається в Європі, а саме у французькій історичній стрічці «Жанна дю Баррі», в якій грає французького короля Людовика XV. На знімальному майданчику киплять страсті і розгорається скандал, пише портал С News.

«Жанна дю Баррі» – історія фаворитки Людовика XV Марі Жанни Бекю, по чоловікові графині дю Баррі. Головну роль в картині грає французька акторка Майвенн, вона ж виступає режисеркою. Саме між нею та Джонні Деппом і виник конфлікт.

Як повідомляють інсайдери, Депп постійно запізнюється на майданчик, що просто бісить постановницю. Знімальний день починається рано вранці, о шостій годині, і коли вся група знаходиться на своїх місцях, Деппа немає, і усі змушені довго-довго чекати заокеанську зірку. Майвенн настільки дратується, що наступного дня сама просто не приходить на роботу. В результаті, зрозуміло, знімальний графік розтягується, і незрозуміло, коли процес наблизиться до кінця.

Очевидно, що Майвенн і Депп зовсім не знаходять спільну мову. Тож виникає серйозний ризик того, що стрічка взагалі не буде завершена, або режисерці доведеться замінити виконавця головної чоловічої ролі і перезнімати все наново.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.