kinowar.com

На «Кіновернісажі просто неба» відбудеться благодійний показ із субтитрами для нечуючих і слабочуючих глядачів

На «Кіновернісажі просто неба» відбудеться благодійний показ із субтитрами для нечуючих і слабочуючих глядачів

14 вересня, у передостанній день роботи проєкту, відбудеться спеціальний інклюзивний показ для нечуючих і слабочуючих глядачів фільму «DZIDZIO Перший раз» (виробництво компанії DZIDZIOFILM), який першим в Україні отримав від Держкіно прокатне свідоцтво для такої категорії фільмів.

Фільм «DZIDZIO Перший раз» (2018) режисерів Михайла Хоми (DZIDZIO) і Тараса Дроня буде доступний для перегляду о 20.00 в Парку Тараса Шевченка (навпроти Червоного корпусу Університету). Представляти фільм на «Кіновернісажі просто неба» буде сам виконавець головної ролі, режисер, продюсер DZIDZIO (Михайло Хома).

Дзідзьо спізнюється на літак до Португалії, де на нього чекала мама та знайомство з дівчиною Зоряною, яку вона йому і підшукала. Мама так розгнівана легковажністю сина, що виганяє його зі своєї міської квартири й відправляє у дідову хату. У селі Дзідзьо починає життя із дуже делікатної для себе ситуації. Його друг і сусід Бодя Павук починає розважати Дзідзя у свій брутальний спосіб. Але у чоловічий тандем втручається тендітна дівчина із дивним ім’ям Квітка. Пристрасті розпалюються, емоції вирують, інтриги посилюються. Яким буде перший раз Дзідзя?

Дзидзьо постер

 Фільм у 2019 році отримав дві Золоті Дзиги Української кіноакадемії «Золота Дзиґа» в категорії «Приз глядацьких симпатій» та «Найкращий звук». 

Початок о 20:00

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Трейлер із тифлокоментарями 

Проєкт «Кіновернісаж просто неба» реалізується за підтримки Державного агентства України з питань кіно

За сприяння Департаменту культури КМДА та Шевченківської районної державної адміністрації в місті Києві

Головний інформаційний партнер: «Наше Радіо»

Інформаційні партнери:
Український тиждень
#Bykvu.com
Kinowar.com
kino-teatr.ua

Коментарі