kinowar.com

На Netflix вийде мультсеріал на основі «Дивних див»

 11.04.2023  Новини

Гітовий підлітковий науково-фантастичний серіал «Дивні дива» отримає анімаційний спін-оф, пише Variety. Назви проєкт поки не має.

Сюжет тримається у таємниці. Творці «Дивних див» брати Даффери значаться виконавчими продюсерами, а сценарій розробляє Ерік Робс, що працював над анімаційним серіалом «Глюк Тек».

Нагадаємо, що «Дивні дива» є одним з найпопулярніших шоу за всю історію Netflix і загалом за всю історію телебачення. Сюжет розповідає про підлітків, котрі зіштовхуються з низкою фантастичних явищ у тихому крихітному провінційному містечку, де до того анічогісінько не відбувалося.

Цього року у Лондоні на театральній сцені можна буде побачити виставу на основі «Дивних див». Це буде приквел під назвою «Дивні дива: Перша тінь», дія котрого розгорнеться у 1959 році. Режисером виступить титулований Стівен Долдрі, знаний за фільмами «Біллі Елліот», «Години», «Читець», «Страшенно голосно і неймовірно близько».

Наразі також йде підготовка до роботи над п’ятим (заключним) сезоном «Дивних див». Зйомки мають розпочатися влітку, а реліз слід очікувати у другій половині 2024 року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.