kinowar.com

Новий мультфільм Disney катастрофічно провалився

 29.11.2022  Новини

Діснеївська анімація «Незвичайний світ», що нещодавно вийшла на екрани, жахливо провалилася в прокаті, через що студія вже зазнала збитків близько 100 мільйонів доларів, пише Variety.

«Незвичайний світ» – це історія родини Клейдів, завзятих мандрівників, які вирушають в нову пригоду у неймовірний фантастичний світ, аби розшукати там небезпечне створіння. В оригіналі персонажів озвучили Джейк Джилленгол, Люсі Лью та Денніс Квейд.

За перший вікенд мультфільм заробив лише 18,6 мільйона доларів і поступився місцем фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди», для якого від старту прокату минули вже треті вихідні.

Аналітики пишуть, що такий результат на старті – гарантія вже неминучих величезних збитків, і що вже сьогодні можна казати, що на «Незвичайному світі» студія Disney втратила як мінімум 100 мільйонів доларів. Адже один лише виробничий бюджет анімації коштував компанії 180 мільйонів. Плюс кілька десятків мільйонів пішли на маркетинг. Аби хоча б вийти в нуль, студія має зібрати касу у 360 мільйонів, а цього точно не станеться.

Варто зазначити, що збитковими виявились і такі відносно нещодавні діснеївські мультики, як «Енканто» і «Базз Лайтер» (спін-оф «Історії іграшок»). При цьому «Енканто» отримав «Оскар» як найкращий анімаційний фільм року.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.