kinowar.com

Новини навколо повернення Деппа до «Піратів» стають все гарячішими

 27.11.2022  Новини

Інтрига зростає. У той час як газета The Sun опублікувала новину про повернення Джонні Деппа до ролі капітана Джека Спарроу у шостій частині «Піратів Карибського моря», її конкурент DailyMail заперечив ці чутки.

Нагадаємо, через скандальну судову суперечку з колишньою дружиною Ембер Герд, яка звинуватила Деппа у домашньому насиллі, актор на декілька років став у Голлівуді персоною нон ґрата і втратив роботу в кількох крупних проєктах. Проте коли влітку цього року Депп виграв суд і таким чином обілив свою заплямовану репутацію, він знову став бажаною зіркою і повернувся до роботи. І звісно ж, поповзли чутки, що серед іншого актор може повернутися до популярного образу пірата Джека Спарроу.

Деякий час студія Disney мала намір зняти феміністський спін-оф «Піратів Карибського моря», в якому замість Спарроу головувала б екстравагантна піратка у виконанні Марго Роббі. Проте нещодавно студія скасувала цей проєкт.

Саме після скасування спін-офа (причиною якого якраз і могла стати нова домовленість з Деппом) видання The Sun написало, що Джонні повертається до піратських пригод. Також з’явилася інформація, що шостий фільм отримав назву «Пірати Карибського моря: День у моря» і що зйомки мають розпочатися у лютому 2023 року. Також анонімне інсайдерське джерело вказало, що сума нового контракту з Деппом склала колосальний 301 мільйон доларів (якщо це правда, то скоріш за все мається на увазі пропозиція одразу на кілька нових сиквелів піратської франшизи).

DailyMail стверджує, що ніякого повернення Джонні Деппа до ролі Джека Спарроу не буде. А представники студії тим часом вперто мовчать, як і сам Депп.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.