kinowar.com

Новий тизер “Агента Єви”: Джессіка Честейн дає відсіч Коліну Фарреллу

 06.08.2020  Новини, Трейлер

У новому шпигунському трилері двічі номінантка на премію “Оскар” Джессіка Честейн грає Єву – одного з найкращих агентів загадкової Компанії, яка може виконати будь-яке завдання свого керівництва. Проте героїня вимушена розібратися з таємницями свого минулого. Таймінг, як це часто буває, зовсім невдалий. Бо Єва потрапляє в немилість у одного з босів організації – харизматичного Саймона (лауреат “Золотого глобусу” Колін Фаррелл) і він оголошує полювання на неї. І навіть їх спільний вчитель та вербувальник Дюк (номінант на премію “Оскар” Джон Малкович) не може його зупинити.

Агент Єва

Новий динамічний тизер “Агента Єви” зосереджується саме на протистоянні персонажей головних зірок трилера – Джессіки Честейн та Коліна Фаррелла, які вже вдруге працюють разом. Перша спільна робота культових акторів – костюмна драма “Фрекен Юлія”, але, як ми бачимо, зірки вирішили цього разу кардинально змінити жанр.

Агент Ева

Джессіка Честейн, яка також виступила продюсером стрічки, так описує свою героїню: “Єва була далеко від дому та близьких людей останні вісім років, працюючи кілером для потужної організації. Вона намагається повернутися, але стикається одразу з двома проблемами: Єва не може зрозуміти своє місце, але що набагато страшніше – її лояльність піддається сумніву і це призводить до тяжких наслідків”.

Агент Ева

Режисером “Агента Єви” став Тейт Тейлор – постановник трилерів “Дівчина у потязі”, “Ма”, а також байопику “Джеймс Браун: шлях нагору” з Чедвіком Боузманом та культової драмеді “Прислуга”, за яку Джессіка Честейн отримала свою першу номінацію на премію “Оскар”.

Джина Дэвис

Окрім Честейн, Фаррелла та Малковича, у гостросюжетному трилері також зіграли лауреати премії “Оскар” Коммон, у ролі чоловіка з минулого Єви, та Джина Девіс, яка грає ексцентричну матір головної героїні.

Агент Єва Джессіка Честейн

“Агент Єва” тільки в кінотетрах країни з 13 серпня.

Якщо вам подобається те, що ми робимо – підтримайте наш проект

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі