kinowar.com

Новий фільм Гая Річі з Джейсоном Стейтемом отримав назву: Wrath Of Man

 04.09.2020  Новини

Гай Річі, режисер “Джентльменів” і “Шерлока Холмса”, готує новий сюрприз для своїх шанувальників – гостросюжетну стрічку “Wrath of Man”, раніше відому як “Cash Truck”

Офіційної української назви у стрічки поки немає.

Гай Ричи и Джейсон Стэтхэм

Головну роль у новому фільмі Річі зіграв ніхто інший, як його давній друг і товариш – Джейсон Стейтем. Саме в цьому тандемі і Стейтем, і Річі дебютували у світі великого кіно з культовими стрічками “Карти, гроші, два стволи” та “Великий куш”. Востаннє британські таланти працювали разом над трилером “Револьвер” 2005-го року.

Зйомки “Wrath of Man” встигли закінчити до початку пандемії, в січні 2020-го року і, враховуючи, що зірковий дует режисера і актора вже готується до зйомок ще одного майбутнього спільного проекту – новини про прем’єру “Wrath of Man” варто очікувати вже зовсім скоро.

Було оприлюднено перший і вельми лаконічний синопсис: сюжет зосереджується на H (Джейсон Стейтем), холоднокровному і таємничому персонажі, що працює в компанії з транспортування готівки, яка щотижня перевозить сотні мільйонів доларів по Лос-Анджелесу.

Крім участі Стейтема, в картині задіяний яскравий акторський склад – Джош Хартнетт, Скотт Іствуд, а також Холт МакКеллані і Джеффрі Донован. З акторського касту “Джентльменів” у новий фільм була запрошена бельгійська акторка Лайн Рені.

Гай Ричи и Джейсон Стэтхэм

Зауважимо, що вперше події фільму Гая Річі відбуваються в Сполучених Штатах Америки і шанувальники чекають й задаються питанням – яким саме Річі покаже Лос-Анджелес, вулицям якого були присвячені одні з кращих кримінальних фільмів минулого.

Нові подробиці про “Wrath of Man” очікуються найближчим часом.

гай річі джейсон стейтем

Нагадаємо, що “Джентльмени” стали найуспішнішим фільмом Гая Річі в Україні з касовими зборами понад 77,5 млн гривень.

Читайте також:

Усі фільми Гая Річі, ранжовані від найгіршого до найкращого

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі