kinowar.com

Ніколас Кейдж готується до зйомок у коміксі Marvel?

 23.08.2022  Новини

Днями актор виклав у соцмережі селфі у новому іміджі. Кейдж показався фанатам із яскраво-червоним волоссям. Образ шанувальникам сподобався, проте відповідь від актора, для чого такий епатажний лук, вони не отримали.

Фани, звісно ж, почали жваво обговорювати, що екстремально пофарбувати волосся Кейджу довелося для ролі у якомусь новому проєкті. Зірка не став ні заперечувати, ні підтверджувати це припущення.

Цілком можливо, що Ніколас Кейдж справді готується до роботи у якійсь загадковій стрічці. І скоріш за все, в екранізації коміксу. І напевно, що до ролі лиходія чи антигероя (адже згадаймо, антагоністи в коміксах частенько мають епатажний вигляд і, зокрема, ефектне волосся: зеленявий Джокер в коміксах DC, Клетус Кесіді з червоними кучерями в коміксах Marvel…).

А тепер також згадаймо, що колись ходили чутки про перезапуск франшизи «Примарний вершник». Буцімто Marvel планує додати цього героя до всесвіту MCU і навіть хоче запросити на роль у ребуті знов-таки Ніколаса Кейджа, що раніше зіграв Джонатана Блейза у не надто вдалій дилогії.

В оригінальних коміксах Джонатан Блейз має вогненно-руде волосся, що буквально горить полум’ям, коли байкер-трюкач перетворюється на пекельного Примарного вершника. Але також можна припустити, що Кейджу запропонували роль іншого антигероя із пекла, а саме Деймона Геллстрома, що є сином земної жінки і Сатани і зображується якраз з яскравим червоним волоссям… Тож чекаємо офіційну інфу від Кевіна Файгі і цікавенькі подробиці.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

 

Коментарі

Коментарі закрито.