kinowar.com

«Дім дракона» переплюнув «Гру престолів» за кількістю переглядів у чотири рази

 23.08.2022  Новини

Новий серіал «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», став найпопулярнішою прем’єрою в історії каналу HBO, повідомляє Entertainment Weekly.

Першу серію, що вийшла 21 серпня, подивилося 9,99 мільйона глядачів (це і глядачі кабельного каналу HBO, і користувачі-передплатники онлайн-платформи HBO Max). Це є абсолютний рекорд для проєктів цього сервісу. Для порівняння першу серію «Гри престолів» подивилося 2,22 мільйона глядачів.

Також прем’єра «Дому дракона» обійшла надуспішні прем’єри другого сезону «Ейфорії» на HBO і четвертого сезону «Дивних див» на Netflix. А у вечір старту ажіотаж навколо релізу настільки перевантажив сервер HBO Max, що той не витримав і зламався.

Нагадаємо, дія серіалу розгортається за 170 років до подій «Гри престолів». У центрі сюжету – дім Таргарієнів, що править на Залізному троні. Король Візеріс (Педді Консідайн), у котрого немає сина, лише донька (а жінкам ще не доводилося панувати у Вестеросі, бо це суперечить традиції), має обрати свого наступника, що очолить Сім королівств.

Читайте також:

Рекап 1 серії серіалу “Дім Дракона”

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.