kinowar.com

Ніколас Кейдж зіграє дракона-п’яницю у новому серіалі

 09.07.2022  Новини

Стрімінг Paramount+ готує фентезійний серіал, що називатиметься «Хайфайр». Ніколас Кейдж має зіграти головну роль, пише Deadline.

Це буде екранізація однойменної книги Йона Колфера. Дія відбуватиметься у світі, де колись правили дракони, та зараз ці могутні створіння доживають останні дні у болоті Луїзіани. Дракон на ім’я Хайфайр (якого озвучить Кейдж) колись господарював і демонстрував свою велич, а тепер депресує, пиячить і дивиться знову і знову свій улюблений фільм «Танець-спалах». Допоки не знайомиться із підлітком, якого звинувачують у контрабанді спиртного.

Інсайдери описують проєкт як чудернацьку суміш серіалу «Справжній детектив» і сімейного фентезі «Дракон Піта». Шоуранером виступить Дейві Холмс, створивший американський ремейк британського серіалу «Безсоромні». Строки виробництва не уточнюються.

Ніколаса Кейджа нещодавно можна було побачити в комедійному екшні «Нестерпна тяжкість величезного таланту», де він зіграв самого себе. Також нагадаємо, що раніше він вже грав п’яницю, а саме у драмі «Залишаючи Лас-Вегас», і отримав за цю роль «Оскар».

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі