kinowar.com

Олег Сенцов врятував котика у фронтовій зоні

 10.05.2022  Новини

Український режисер наразі воює на передовій. Сенцов виклав у Фейсбук фото з врятованим котиком і нагадав, що страждають від російських тварюк не лише люди, а і тварини, і що останні так само дуже потребують зараз допомоги. Як, наприклад, оцей бідося з травмованою лапкою.

«Багато людей страждають від цієї війни. Хочеться якось усіх захистити, допомогти, а ще помститися за їхні страждання. Але це не завжди вдається. А ще є тварини, розгублені, яких дуже багато бігає та ховається у фронтовій смузі. Їхньому мирному життю також прийшов кінець», – написав режисер.

Сенцов додав, що раніше одного такого ж врятованого кота вже забрав додому, а цього передав волонтерам: «Вдома в мене вже живе один такий кіт, а на нашій базі – пес Паркер. Цього безпритульника з пошкодженою лапою передали на піклування до дружнього підрозділу. Українці своїх не кидають!».

Раніше ми писали, що голлівудський режисер Кері Фукунага, який вже тижні поспіль мандрує по українських містах з гуманітарними харчами у рамках проекту World Central Kitchen, перебуваючи на Харківщині, врятував з-під завалів песика.

Коментарі