kinowar.com

«Оселю зла» знову перезапустять

 07.04.2023  Новини

Зомбі-франшиза з Міллою Йовович, заснована на серії відеоігор Resident Evil, ще раз отримає шанс на нове життя, пише портал Geeks Vibes Nation.

Нагадаємо, франшиза режисера Пола В. С. Андерсона (чоловіка Мілли Йовович) стартувала у 2002 році, а завершилася аж у 2016-му, нарахувавши шість повнометражних стрічок. Вона розповідала про боротьбу головної героїні Еліс з корпорацією «Амбрелла» – найбільшим фармацевтичним конгломератом у світі, котрий проводив генетичні експерименти, створював біологічну зброю і випустив на волю смертоносний Т-вірус, який перетворив майже усе людство на зомбі-монстрів. Загалом шість фільмів заробили у прокаті більше 1,2 млрд доларів.

У 2021 році на екрани вийшов ребут під назвою «Оселя зла: Вітаємо у Раккун-Сіті», де головну роль виконала Кая Скоделаріо. Проте успіху фільм не мав. У 2022 році стрімінговий гігант Netflix випустив серіал «Оселя зла», котрий теж виявився провалом, тож шоу довелося закрити одразу після першого сезону.

Про новий перезапуск відомо лише, що Пол В. С. Андерсон виступить продюсером, а називатися картина буде «Оселя зла: Хроніки «Амбрелли». Жодної іншої інформації наразі немає.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.