kinowar.com

Постановник «Скайфолла» вважає, що бондіані потрібен режисер-жінка

 15.09.2022  Новини

Сем Мендес, що зняв серії бондіани «Скайфолл» і «Спектр», хотів би нарешті побачити жінку в режисерському кріслі франшизи про суперагента 007. Про це пише Deadline.

«Гадаю, паралельно з тим, як буде еволюціонувати актор, що грає Джеймса Бонда, має еволюціонувати і режисер. Було б дивовижно побачити жінку, що створює фільм про 007», – заявив Мендес.

Слова про «еволюцію» актора слід, певно, сприймати таким чином, що Мендес упевнений, що наступним Бондом стане або темношкірий актор, або жінка…

Також кінематографіст додав, що сам не планує повертатися до зйомок бондіани. Досвід був фантастичним, відмінним від усього, що режисерові доводилося робити раніше. Проте Мендес зазначив, що не вважає себе тим постановником, який наразі потрібен цій франшизі.

Нагадаємо, продюсери бондіани заявили, що до 2023 року не обиратимуть артиста, що замінить Денієла Крейґа, а безпосереднє виробництво нових пригод шпигуна розпочнеться не раніше 2024-го. Пізніше поширилися чутки, що студія шукає молодого актора не старше тридцяти років.

Підтримайте Україну:

  • фонд Повернись Живим (допомога армії) — savelife.in.ua
  • фонд Сергія Притули (допомога армії) — prytulafoundation.org
  • Таблеточки (допомога дітям) — tabletochki.org
  • дитяча лікарня Охматдит (допомога дітям) — bit.ly/help-ohmatdyt

Приєднуйтесь до наших сторінок у соцмережах:

Коментарі

Коментарі закрито.