kinowar.com

Презентація трейлерів до фільмів студії Warner Bros. у рамках Comic-Con International: San Diego

 23.07.2018  Новини, Трейлер

У рамках цьогорічного фестивалю популярної культури Comic-Con International: San Diego.

Студія Warner Bros. Pictures показала трейлери одразу до чотирьох фільмів: «Фантастичні звірі: Злочини Ѓріндельвальда», «Аквамен», «Ѓодзілла II: Король монстрів» та «Шазам!».

«Фантастичні звірі: Злочини Ѓріндельвальда»

Дата старту: 15 листопада 2018

Країна: США

Студії: Warner Bros. Pictures

Жанр: фентезі, пригоди, сімейний

Режисер: Девід Єйтс

Актори: Джонні Депп, Джуд Лоу, Едді Редмейн, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон, Ден Фоґлер, Елісон Судол

Композитор: Джеймс Ньютон Ховард

«Фантастичні звірі: Злочини Ѓріндельвальда»

Перший фільм закінчився тим, що Ньют Скамандер (Едді Редмейн) разом з МАКОСША (Магічний Конгрес США) спіймав найнебезпечнішого темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда. Проте Ґріндельвальд все ж зумів утекти і ще більше загорівся бажанням правити світом! Він згуртував навколо себе чимало однодумців, що бажають лиш одного – домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Перешкодити планам Ґріндельвальда може тільки один чарівник – Албус Дамблдор (Джуд Лоу). Він об’єднується зі своїм колишнім студентом Ньютом Скамандером, який, незважаючи на небезпеку, прагне перешкодити планам темного мага. Магічний світ дедалі більше розколюється, і любов та вірність навіть найрідніших та найближчих людей пройде серйозне випробування.​

 

«Аквамен»

Дата старту: 20.12.2018

Країна: США

Студії: Warner Bros. Pictures/DC Comics

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди

Режисер: Джеймс Ван

Актори: Джейсон Момоа, Ембер Херд, Ніколь Кідман, Віллем Дефо, Патрік Вілсон, Дольф Лундгрен

Аквамен

Дії картини розгортатимуться не лише на землі або в повітрі, а й у воді. Головний герой фільму – Аквамен, він же Артур Каррі (Джейсон Момоа). Ще дитиною він усвідомив свою силу, адже міг довго перебувати під водою, швидко плавати і розумів морських мешканців. Його мати Атланна перед смертю відкрила синові таємницю: вона – королева Атлантиди, яку вигнали на сушу. Це і пояснює його неймовірні здібності.

 

«Шазам!»

Дата старту: 04.04.2019

Країна: CША

Студії: Warner Bros. Pictures

Жанр: супергеройський екшн, комедія, фантастика

Режисер: Девід Ф. Сандберг

Актори: Захарі Лівай, Марк Стронг

Шазам

Кожен з нас в душі супергерой, проте треба трохи магії, щоб розкрити його. Вихованому вулицею 14-річному Біллі Батсону пощастило: він здатен перетворюватися на дорослого супергероя Шазама. Цим умінням наділив його древній чарівник… Дитина в душі і богоподібний красень зовні, Шазам насолоджується дорослою версією самого себе і робить те, що робив би з суперможливостями кожен хлопець його віку: просто отримує задоволення! Чи може він літати? Чи є у нього рентгенівський зір? Чи може стріляти блискавками? Чи може пропустити шкільний тест з соціальних досліджень? Шазам з безтурботною дитячою радістю намагається випробувати всі межі своїх здібностей! Але йому доведеться швидко освоїти навички, щоб побороти смертоносні сили зла, якими керує доктор Таддеус Сіванна.

 

«Ѓодзілла II: Король монстрів»

Дата старту: 30.05.2019

Країна: США

Студії: Warner Bros. Pictures

Жанр: фантастика, пригодницький, бойовик

Режисер: Майкл Догерті

Актори: Майллі Боббі Браун, Саллі Гокінс, Вера Фарміга

Ѓодзілла II: Король монстрів

Історія розказує про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. Цього разу проти могутнього Ѓодзілли виступають Мотра, Родан та ультимативний кайдзю – триголовий монстр Кінг Гідора. Коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтись у протистоянні, людству тільки й лишається, що відійти в сторону та намагатись не загинути.

Коментарі